Перейти до основного вмісту

Чохли з прапорами країн для Айфон, Самсунг, Соні і не тільки

Чохол для смартфона давно перетворився із засобу захисту комунікатора на стильний аксесуар, що підкреслює імідж свого власника. Чохли Nations Cases для iPhone представлені компанією Griffin Technology у колекції з 12 моделей з патріотичними принтами у вигляді прапорів країн – учасниць Олімпійських Ігор у Лондоні.

Вибирай свою країну, свою батьківщину

Ви можете вибрати прапор своєї країни або країни, яку мрієте відвідати та прикрасити та захистити свій смартфон. Це прапори США, Китаю, Великої Британії, Росії, Німеччини, Франції, Австралії, Італії, Японії, Південної Кореї. Чохли виготовлені із жорсткого пластику, забезпечать надійний захист апарату та вільний доступ до всіх кнопок користування.

А як же Україна?

Якщо у вас є бажання купити чохол із прапором України для iPhone, Samsung Galaxy, Sony, HTC або Lуnovщ, тоді ми будемо Вам корисними. Ми можемо створити чохол для телефону з будь-якою картинкою із нанесенням 3D друку.

Замов чохол зі своїм прапором, прямо зараз:

Просто прийшли нам картинку, яку хочете нанести на чохол для смартфона або планшета, і ми виготовимо для Вас аксесуар лише за 1 день!

Виберіть бренд: