Перейти до основного вмісту

Чохол старовинна книга Bookbook для Apple iPad 2/3/4 у чорному кольорі

Новинка для iPad 2/3/4. Враховуючи популярність та практичність чорного кольору, американська компанія - виробник Twelve South, випустила чохол-гаманець у вигляді старовинної книги Bookbook для iPad 2/3 у чорному варіанті.

Стильний, функціональний та практичний

Зробивши ставку на вінтажний стиль, дизайнери не помилилися. Оригінальне поєднання дизайну старовинної книги та внутрішнього змісту чохла – сучасного планшетного комп'ютера, викликає приємне здивування. Це характерна риса 21 століття, коли нові технології різко рвонули вперед, а добрі старі часи ще не забуті.

Чохол – гаманець з м'якої, міцної, штучно зістареної шкіри та жорсткий каркас – основа аксесуара, захистять ваш гаджет від деформації та ударів. Айпад у такій оболонці почуватиметься комфортно та затишно. Чохол Букбук виконує функцію підставки для перегляду фільмів, слайдів, читання книг. Кут нахилу ви можете регулювати самі.

Фото чудово ретро чохла Bookbook:

Дорога старовинна книга чорного кольору прикрасить інтер'єр вашого будинку, підкреслить ваш тонкий смак, але тільки ви знатимете, що це надійний захист для сучасного портативного пристрою. Чохол-гаманець Bookbook для iPad 2/3 чорний колір вже у продажу.

Чекаємо на вступ на склад iOK. Залишайтеся з нами і не забудьте подивитися на наші чохли для iPhone 2/3/4 .