Перейти до основного вмісту

Never Lock, Неверлок означає, що iPhone ніколи не був заблокований, це айфони з Європи або Гонконгу

Коли бачите в описі телефону iPhone 4G, iPhone 3Gs, слова Неверлок, Never Lock, Sim Free, слово означає, що телефони від Apple ніколи не були заблоковані, тобто працюють з будь-якими оператором мобільного зв'язку без перепрошивки, що поставляються для Європи або Гонконгу. Ви просто вставляєте картку та маєте можливість здійснювати дзвінки. Такі айфони зазвичай дорожчі.

Чому iPhone Never Lock дорожчий?

Айфон Неверлок може вільно оновлюватися до новішої версії операційної системи без встановлення додаткових програм для розблокування. Також будь-який iPhone Never Lock одразу ж працює після покупки. Тому деяка частина шанувальників Apple вибирає Айфон Неверлок, які готові платити на 200 доларів більше. Never Lock iPhone в Україну поставляється з Європи та Гонконгу.

А що на рахунок iPhone із США?

Виникає питання, а що Айфон з Америки одразу не працює в Україні? Ні, не працює. Ви не зможете здійснювати дзвінки з iPhone зі США без встановлення анлока (спеціальної програми, яка розблокує iPhone). Тобто Айфон з Америки потрібно перепрошувати для роботи в Україні. Тому такі айфони дешевші.