Перейти до основного вмісту

Never lock що це. Що таке iPhone неверлок? Чи варто купувати?

Коли Ви одноголосно вирішили купити iPhone в Україні , при покупці потрібно буде розглянути кілька питань, з якими Ви неодмінно зіткнетеся:

  • Що таке неверлок iPhone? Або ще часто в описі телефону Епл пишуть iPhone Never Lock, Free Sim.
  • З якою дивною в Україну привезена Apple iPhone.

У цьому розділі розглянемо всі аспекти, які потрібно знати, якщо Ви хочете купити never lock iPhone , і докладно розповімо, що взагалі означає слово Неверлок в описі телефону, якщо Ви ще не знаєте.

Що означає Never Lock в описі iPhone.

Слово Never Lock означає, що телефон від Епл працюватиме з усіма картками мобільного зв'язку України та й усього світу. Тобто Айфон не заблокований, працює відразу ж після покупки. Просто вставляєте картку та користуєтеся як звичайним телефоном.

А що тут дивного, спитаєте Ви? всі телефони так працюють. :) Але, тільки не Айфон. :) Дуже багато айфонів привозять до України зі США. В Америці Айфони працюють тільки з одним оператором мобільного зв'язку. І коли американський Айфон доставляють із США до України, без перепрошивки телефон не працюватиме. Тому телефони які працюють відразу після покупки і без перепрошивки і називають Неверлоками (Never Lock). Ось тепер Ви знаєте, що таке Айфон Неверлок! :)

Чи варто купувати iPhone Never Lock в Україні?

На цю тему є багато суперечок. Неверлок Айфон дорожчий за американського брата (до речі, американські айфони називають Софтанлоками, SoftUnlock - розблокування Айфону здійснюється за допомогою спеціальної програми) на 100-200 доларів. Чи не маленька сума, як для телефону? :))) То навіщо тоді переплачувати за неверлок? Особисто я не бачу сенсу. Але, якщо Ви купите все-таки цю версію телефону від Епл, Ви матимете можливість оновлювати версію операційної системи на новішу (версію прошивки). От і все. Більше переваг немає. Версія прошивки виходить досить рідко.

Примітка - всі телефони від Apple, які були заблоковані під оператора мобільного зв'язку, б/в або новий наш інтернет-магазин продає вже повністю готовими до роботи (тобто вже розлочені, розблоковані під будь-який оператор зв'язку).

Висновок простий, якщо Ви не фанат будь-яких оновлень, сміливо купуйте американський iPhone Soft Unlock. Він дешевший! )))

Як відрізнити iPhone Never Lock від Soft Unlock?

А навіщо знати різницю між Софтанлоком та Неверлоком запитаєте Ви? Як навіщо? :) Айфон СофтАнлок дешевший на 100-200 доларів. Уявіть, Ви хочете купити iPhone Never Lock у Києві, приготували, 600 доларів. Ви дивитесь на Ваш айфон, вставили картку, зателефонували, все нормально. Але, як дізнаєтеся згодом, Вам продали версію Софтанлок. Виходить, що Вас обдурили, а Ви могли б заощадити гроші на покупці спочатку ... і купити на ці гроші чохол для iPhone або аксесуар. Прикро, правда? Потрібно бути обережним. ) Тоді перейдіть за посиланням якщо Ви вирішили купувати Неверлок - Як відрізнити iPhone Never Lock від Soft Unlock .

Може буде цікаво, перегляньте порівняльну таблицю трьох моделей iPhone.