Перейти до основного вмісту

Огляд Gevey Ultra Sim. Чи варто придбати, якщо є попередня версія Гевей?

Команда нашого інтернет-магазину iPhone надає Вам огляд нового продукту GEVEY Ultra Sim. А головна мета огляду Гевей, з'ясувати, чи варто купити новий Гевей Ультра, якщо Ви користуєтеся Gevey Turbo Sim Pro.

Переваги над старими версіями нового Gevey Ultra:

Гевей Ультра забезпечує два способи розблокування iPhone 4 із Америки (версія Soft Unlock).

1. Чи дозволить розблокувати iPhone 4 без необхідності набору номера 112 вручну. Тобто, Гевей Ультра дає можливість просто вставити в сім-трей лоток Гевей разом із сім-картою, після чого здійснювати дзвінки. Але, для цього потрібно зробити джейлбрей Айфона та встановити спеціальну програму, яка автоматично виконуватиме процедуру набору номера 112, ваш iPhone 4 отримає мережу протягом 1 хвилини.

2. GEVEY Ультра також працює без джейлбрейку iPhone 4. Але, без джейлбрейку, Вам доведеться користуватися Гевеєм як і молодшими версіями - повинні набирати 112 і чекати близько однієї хвилини, кожен раз коли ваш iPhone перезавантажується.

На відміну від попередніх GEVEY SIM, які запаковані в червоне або золоте поліетиленове впакування, GEVEY Ультра має червоне паперове впакування. Упаковка досить мила, а гевей ультра чітко закріплена в цій упаковці.

У коробці Gevey Ultra Ви знайдете:

  • Сім-слот для Гевей Ультра, який замінить Ваш стандартний Сім-слот iPhone 4
  • Gevey Ultra Sim
  • дві наклейки з контуром GEVEY Ультра.
  • Інструкція з встановлення та налаштування

Наклейки допоможуть Вам обрізати Вашу сім-карту належним чином, щоб вона вписалася в сімлоток GEVEY.

Також, у коробці з Гевей міститься інформація про те, що GEVEY Ультра розблокує Ваш iPhone 4 до версії прошивки операційної системи IOS 4.3.3 включно, і що ви повинні встановити FuriousMod з Cydia.

Як дізнатися оригінальний Gevey Ultra:

Переконатися чи оригінальний Гевей Ультра можна за мікросхемою Гевей. Мікросхема має певну інформацію, надруковану на чорному тлі мікросхеми.

Це друкована інформація допомагає користувачам визначити, оригінал або підробка Гевей Ультра. Так що, якщо у вас є Гевей Ультра чіп без набору символів на чорному тлі чіпа, то, ймовірно, це підробка. Також, слово Ultra має відразу ж впадати в око, що чудово видно на фото.

Лоток Gevey Ultra:

Лоток для цієї карти має вигравіруване слово "GEVEY" на ньому. Щоб почати використовувати GEVEY Ultra, потрібно відрубати невелику частину Вашої сім-карти, так щоб вона належним чином поміщалася в лоток. Колір лотка для сім-карти, збігається із кольором iPhone 4.

Висновок:

Можна з упевненістю зробити висновок, що Gevey Ultra в Україні для розблокування iPhone 4 зі США - раціональна покупка. Вам доведеться зробити процедуру анлока, щоб розблокувати Айфон 4 лише один раз, після чого, користуватися як звичайним телефоном. Так що дорогі читачі, купуйте iPhone 4 за низькою ціною в нашому інтернет-магазині.