Перейти до основного вмісту

Огляд іграшки від "Woody 'O' Time": Реальний Хом'як, що говорить.

У 2012 році відбувся у Youtube справжній бум. І це не через китайського репера, а через додаток Talking Tom Cat від компанії Out Fit 7. Всі, кому не ліньки, записували ролики бесіди з віртуальним котом м вилажували в мережу :) Крім казана, так само було створено ще кілька персонажів, включаючи робота, пса, папуги та інших. Така популярність породила ідею створення персонажа з подібними функціями, але який був би реальний, якого можна було б доторкнутися у прямому розумінні цього слова :)

Комплектація

Компанія "Woody 'O' Time" вирішила бути серед перших, хто зможе відмінно заробити на популярній ідеї і випустила спершу хом'яка. Сама іграшка поставляється у прозорому пластиковому корпусі циліндричної форми, яка прикріплена до задника, щоб не бовталася. Першим розчаруванням може стати відсутність батарей у комплекті, що просто неприпустимо у відомих виробників. Тому, три штуки батарейок формату AAA слід буде докупити.

Варіації та якість

У компанії "Woody 'O' Time" є варіант даного хом'яка у сірому та рудому кольорі. Якщо виробник підкачав не надавши в комплекті батарейки, то з якістю самої плюшевої іграшки все більш ніж відмінно: акуратне пошиття, приємний на дотик матеріал, не має хімічного запаху.

Догляд за іграшкою

Діти будуть у захваті від нового улюбленця, братимуть його з собою, бавляться з ним. Тому виникає потреба у догляді за хом'яком. Його можна прати, попередньо вийнявши електронний механізм (температура води не повинна перевищувати 30°C).

М'яка частина кріпиться до механізму за допомогою звичайної пластикової стяжки. Її легко купити в магазині будматеріалів або периферійних кабелів. До речі, можна відразу придбати пачку таких, бо вистачить її вам на довго і хоча не дорого коштує.

Функціональність

Іграшка здатна запам'ятати до 7 секунд тексту, цього варто врахувати. Так само, під час повторення сказаного, вона сіпається :) Але варто відзначити, що сіпається все ж таки забавно :) Йдеться від хом'яка якісна, її чітко чутно і при цьому голос досить смішний. Якщо ви проговорили менше 7 секунд, хом'як не чекає до кінця цього тимчасового проміжку і відразу починає повторювати почуте.

Зверніть увагу

Хом'яка , що говорить, ви можете придбати в інтернет магазині "iOK" за чудовою ціною! Ми швидко доставимо його до будь-якого міста України. Крім цієї іграшки в асортименті є багато різних якісних аксесуарів для яблучної техніки . Ми намагаємось постійно підвищувати сервіс наданих послуг, бо дорожимо кожним своїм клентом!