Перейти до основного вмісту

OnePlus Nord 2 5G - телефон з привабливою цінною та начинкою

В Індії представлений справжній наступник Nord – смартфон OnePlus Nord 2 5G з гідним набором характеристик та привабливим цінником.

Короткий огляд OnePlus Nord 2 5G

Технічне оснащення новачка

Незважаючи на те, що новинка не стала "вбивцею флагманів", на думку фахівців, вона отримала гідні технічні характеристики. Смартфон оснащений 6,43" FHD+ AMOLED дисплеєм з робочою частотою 90 Гц. У дисплей вмонтовано селфі-камера на 2 Мп, під екраном розташований дактилоскопічний датчик.

Основою OnePlus Nord 2 5G є чіпсет MediaTek Dimensity 1200 з 5G, продуктивність якого можна порівняти з процесорами Snapdragon 865 і Snapdragon 870. Зауважимо, що цього разу OnePlus відмовилася від процесора Qualcomm, який зазвичай застосовує у своїх пристроях. У продаж надійдуть комплектації з ОЗУ – 6,8/12 ГБ, ПЗУ – 128/256 ГБ,

Живить гаджет батарея на 4500 мАг, розділена на дві частини. Є підтримка швидкого заряджання Warp Charge 65 Вт, за допомогою якої можна повністю зарядити апарат за 30 хвилин.

Головною перевагою смартфона став основний модуль із головною камерою Sony IMX766 – 50 МП з оптичною стабілізацією. Існує функція Digital Overlap HDR (DOL-HDR), що дозволяє синтезувати дані з двох зображень в один фінальний знімок. Зазначимо, що такий самий сенсор встановлений на флагмані OnePlus 9 Pro. У модуль входять дві додаткові камери: широкоформатна – 8 Мп та монохромна – 2 МП.

OnePlus Nord 2 5G доступні кольори

Вартість

На індійському ринку OnePlus Nord 2 5G пропонується від 399 євро. Колірна палітра складається з варіантів: Blue Haze, Grey Sierra та Green Woods з декором із веганської шкіри (виключно для Індії)