Перейти до основного вмісту

Порівняння роботи батареї iPhone 5, HTC One, Samsung Galaxy S4

Цікаве дослідження провели британські видавці Which. Їхньою метою було визначити самий довгоживучий пристрій, серед флагманських смартфонів різних виробників. На офіційному сайті Which можна ознайомитись з результатами експерименту.

Як порівнювалися смартфони?

У ході експерименту був виявлений смартфон з найбільшим часом роботи в розмовному режимі та серфінгу в інтернеті. У дослідженнях брали участь Samsung Galaxy S4, iPhone 5, Sony Xperia Z, HTC One, Google Nexus 4, Nokia Lumia 920 та BlackBerry Z10.

Хто зайняв лідерство?

І так, лідирував у змаганнях смартфон компанії Samsung, показавши результат 1051 хвилин, набагато випередивши за цим показником основного суперника - iPhone 5. Інформатори Witch зробили висновок, що iPhone шостого покоління пропрацює в режимі розмови близько 500 хвилин без підзарядки. Ці показники, на думку фахівців, обумовлені різною величиною ємності вбудованих батарей мобільних пристроїв. Час роботи в режимі веб-серфінгу у Galaxy S4, так само довше ніж у iPhone 5, склав 405 хвилин і 261 хвилин відповідно.

Відмінний час автономної роботи у розмовному режимі показав Sony Xperia Z, 985 хвилин. Найслабшим серед випробуваних смартфонів виявився Nokia Lumia 920. Його час – 444 хвилини.

А як же улюблений Apple iPhone 5?

Проте, iPhone 5 випередив усі пристрої зі швидкістю зарядки. Акумулятор смартфона Apple заряджається за 141 хвилину. Далі йдуть Nokia Lumia 920 і Samsung Galaxy S4.

iOK ж впевнено рекомендує смартфон від Apple, в ньому поєднуються всі найкращі якості. А унікальні чохли на iPhone 5 зроблять його стильним та незвичайним.