Перейти до основного вмісту

Порівняння якості запису відео iPhone 5 та iPhone 4S

У користувачів iPhone 4 і 4S є достатньо причин переходу на п'яту модель. І це не тільки збільшений екран, швидкий процесор (iPhone 5 у тестах у 2 рази швидше за свого попередника), підтримка LTE мереж.

Параметри та характеристики

Відмінною перевагою iPhone 5 перед минулою моделлю є покращена камера iSight з роздільною здатністю 8 Мпікс, підтримкою відеозапису 1080p з функцією стабілізації. Об'єктив має діафрагму f/2,4, також є автофокус та спалах. Це дозволяє робити по-справжньому якісні знімки, які можна за бажання роздрукувати у великому розмірі. Завдяки новому процесору A6, швидкість створення фотографій збільшилася на 40% у порівнянні зі старою моделлю. Також, сенсор почав підсвічуватися, це збільшує його чутливість, якщо фотографувати при слабкому освітленні.

iPhone 5 має систему багатоточкового фокусування камери, яка дозволяє на сенсорному екрані вибрати дві та більше точки фокусування. Спеціальний процесор обробляючи зображення в процесі зйомки забезпечує оптимальну експозицію і чіткість для вибраних областей. Ще нововведенням є режим нічної зйомки, а око об'єктива прикрите сапфіровим склом. Також змінилася роздільна здатність фронтальної камери з 0.3 до 1.3 МПікс. Комусь може стати корисним можливість робити фотографії під час запису відео.

Відео порівняння

Компанія Apple на своїй презентації як постановочні фотографії показала можливості нової камери. Тепер з'явилася можливість переглянути порівняння двох гаджетів завдяки відеоролику.