Перейти до основного вмісту

Qstickers в Україна. Купити наклейки для iPhone та iPad тепер легко.

Що таке Qsticker? Для чого? Навіщо?

Qsticker – це дизайнерський шедевр виконаний у вигляді наклейки для смартфонів Apple iPhone, планшетів Apple iPad та інших сучасних гаджетів. подряпин та пошкоджень.

В даний час вінілова наклейка це найкращий вибір для тих, хто хоче змінити зовнішній вигляд свого телефону, підкреслити свій стиль і просто виділиться з натовпу. Наклейки Qsticker не такі дорогі, як нанесення аерографії на корпус iPhone, де ціна починається від 200 доларів. Але, в жодному випадку не поступається за якістю.

Qstiskers та Apple

Розміри кожної наклейки ретельно підібрані під Apple iPhone та iPad. Вінілові наклейки Qsticker не перешкоджають роботі фотокамери, спалаху, світлових сенсорів.

Матеріали стікера

Щоб виготовити якісний продукт, такий як Qsticker, ми використовуємо найякісніші, передові, і відповідно дорогі матеріали. Ми працюємо тільки з вінілової плівкою компанії 3M (лідер на ринку виробництва вінілів), яка має мікроканали по всій площі. Канали пропускають повітря і запобігають появі бульбашок з повітрям. Вінілова плівка, товщина якої 0.1мм, не перешкоджає використанню інших аксесуарів

Захист корпусу iPhone

Qsticker захищає ваш iPhone від подряпин, сколів та природного зносу з усіх боків. Що продовжує службу технічного пристрою. Відсутність дефектів підніме ваш iPhone у ціні, якщо ви захочете його продати або обміняти. Що не мало важливий плюс з огляду на сьогоднішній попит на техніку Apple

Комфорт

Qsticker не завадить використовувати аксесуари для Вашого смартфона, тому що не збільшує габарити та не закриває порти. Чохли, футляри, бампера, док станції не помітять наклейку на корпусі смартфона. Поверх вінілової наклейки можна навіть нанести захисну плівку на екран, а потім зняти і не пошкодити її.

Дизайн

Велика кількість авторських робіт талановитих ілюстраторів та дизайнерів. На Ваше бажання, ми зробимо наклейку індивідуально для Вас. У Галереї ви зможете переглянути всі наші наклейки: подивитися та купити вінілові наклейки .

Комплектація

У комплекті Ви знайдете вінілову наклейку для задньої панелі, для передньої панелі та наклейку для кнопки Home. Заставку Ви можете легко завантажити з нашого сайту. Заставки на робочий стіл iPhone. Тільки Qsticker здатний зробити Ваш iPhone стильним та сучасним і це побачать усі. Захисна плівка для екрана iPhone у комплект не входить.

Гарантія

Якість наклейки підтверджено гарантією на 1 рік. Протягом гарантійного періоду ми безкоштовно замінимо наклейку, якщо малюнок буде стиратися. Наше гасло, - "Малюнок наклейки швидше набридне, ніж зітреться".

Доставка

Інтернет магазин надає можливість купувати товар не лише мешканцям Києва. Доставимо наклейки до будь-якого міста України.

Наш інтернет магазин iPhone є офіційним партнером компанії Qsticker у Санкт-Петербурзі. Шановні відвідувачі нашого сайту з Росії, якщо Ви хочете купити вінілові наклейки на території Росії, ласкаво просимо на сайт виробника:

Похожие записи в блоге: