Перейти до основного вмісту

Samsung заявив, що користувачі Apple розчарувалися в iPhone 5

Компанія Apple сама того не очікуючи, виходом свого нового дітища iPhone 5 підняла продаж корейському гіганту Samsung. Представник південнокорейської компанії Samsung заявив, що відразу після дебюту iPhone 5, піднялися заодно і продажі смартфона Samsung Galaxy S3, і вони бачать у цьому прямий зв'язок.

Керівник американського представництва Samsung Кевін Пекінгем заявив, що користувачі очікували від американського гаджета більшого, тому почали скуповувати Galaxy S3.

Аналітики компанії Samsung спочатку припускали, що вихід американського гаджета негативно позначиться на продажах Galaxy S3, але в результаті все виявилося набагато кращим. За словами Кевіна, він був шокований тим, що відбувається. "Я подумав: Якого біса тут відбувається?!" - Так він сказав в інтерв'ю сайту CNET.

Шкода, представник компанії Samsung не побалував нашу цікавість і не сказали конкретної цифри показників зростання продажів. Але аналітики з компанії Localutics розповіли нам про те, що компанія зазнала двічі зростання продажів. Вперше він стався після винесення вердикту суду про те, що компанія Samsung має виплатити компанії Apple більше 1 мільярда доларів за крадіжку у неї ідеї дизайну телефонів. Другий стрибок продажів відбувся після презентації п'ятої моделі iPhone.