Перейти до основного вмісту

Цікава реалізація чохла для iPhone у стилі Blackberry

Чохол Spike дуже вдала можливість перейти від сенсорної клавіатури на звичайну QWERTY – клавіатуру. Багато хто вже встиг оцінити зручність сенсорної клавіатури смартфона. Але бувають моменти, коли користуватися не дуже зручно. Наприклад, мокрі пальці, руки у рукавичках або довгі повідомлення.

Клавіатура TypeSmart – це дітище сім'ї конструкторів Коді та Роберт Соломон. Вона є оригінальним доповненням розбірного чохла для iPhone і не вимагає Bluetooth підключення.

Пропонуємо 3 види чохла TypeSmart:

Spike 1 – пластиковий чохол, що складається із двох частин. Нижній блок має виїмку Home з двох сторін, а клавіатура з однієї. Ви самі зможете вибирати, якою стороною його вдягнути. Ціна: $25,

Spike 2 – змінена версія першого чохла. Клавіатура жорстко закріплена на чохлі і при необхідності відкидається на зад, то знову на передню панель. Бічні грані Spike 2 виготовлені з алюмінію та забезпечують надійний захист девайсу. Ціна $50.

Limited Edition Spike 3 – неабиякий алюмінієвий чохол від Соломон, що в жодному разі не заважає роботі антени iPhone 4/4S.. Ціна: $150.

На жаль, такі цікаві речі для iPhone ми навряд чи побачимо в Україні. Можливо вони взагалі не матимуть шансу на існування. Адже це лише прототипи, власники яких хочуть нагромадити пристойну суму на Kickstarter. Сподіваємось, у них все вийде.