Перейти до основного вмісту

Xiaomi Mix 4 перший флагман компанії із непомітною камерою в екрані

Xiaomi Mix 4 короткий огляд

Що цікавого?

У Китаї, 10 серпня відбулася презентація Xiaomi, на якій були представлені нові продукти, центральною фігурою, серед яких опинився флагманський смартфон Xiaomi Mix 4. На підтвердження всіх витоків, Xiaomi Mix 4. вперше для виробника, отримав підекранну камеру, названу CUP (Camera Under Panel).

Нагадаємо, що Xiaomi у 2020 році опублікувала тизери третього покоління підекранної камери, що готується для серійних смартфонів. Флагман також став першим смартфоном у лінійці Mi Mix за три останні роки. На початку 2021 року відбувся анонс першого доладного смартфона з гнучким екраном Xiaomi Mi Mix Fold, який оголосив про відродження експериментальної серії Mi Mix.

Оновлення лінійки не було з моменту виходу слайдера Mi MIX 3 у 2018 році. Цікаво, що в рекламній інформації новачок називається Xiaomi Mix 4 - без частки Mi.

Живі знімки Xiaomi Mix 4 з увімкненим та вимкненим екраном від Ice Universe демонструють інноваційну підекранну камеру. На відміну від ZTE, Oppo та інших смартфонів, у Xiaomi - камера практично непомітна.

На фото нижче можна порівняти підекранні камери Xiaomi Mix 4 (ліворуч) та ZTE Axon 30 5G (праворуч.

Під екраном не видно фронтальну камеру – ідеально

Цены на Xiaomi Mix 4

Вартість Xiaomi Mix 4 в Піднебесній стартує від 4999 юанів (20 634 грн) до 6299 юанів (26 000 грн).

Кольори Xiaomi Mix 4