Перейти до основного вмісту

Як користуватися подарунковою карткою iTunes/App Store Gift Card?

Якщо Ви під новорічною ялинкою знайшли досить незвичайний подарунок, а саме подарункову карту App Store або iTunes Store, тоді ця стаття вже точно для Вас :) Йдеться, звичайно ж, про ці подарункові картки, бо не всі розуміють, як саме ними користуватися і чи корисні. вони у принципі.

Призначення та можливості подарункових карток iTunes/App Store

Завдяки подарунковим картам iTunes Store або App Store завжди можна придбати будь-який ліцензійний цифровий контент у будь-якому яблучному інтернет магазині компанії Apple, будь то App Store, iBookstore, iTunes Store, або Mac App Store. Якщо Ви купили бажану подарункову картку на території Росії в офіційного реселера Apple, наприклад, за 1000 рублів, тоді номінал карти також відповідає 1000 рублям - тут все досить просто. Тобто, при активації цієї картки Ви поповнюєте баланс свого Apple ID рівно на 1000 рублів.

Подарункова карта iTunes Store або App Store надасть Вам можливість придбати:

  1. цікаві програми та ігри в App Store та Mac App Store;
  2. захоплюючі фільми та чудові музичні композиції в iTunes Store;
  3. цікаву літературу різної тематики у iBookstore.

Подарункова карта iTunes Store або App Store не дасть Вам можливості:

  1. передплатити такі сервіси Apple, як iTunes Match;
  2. подарувати другу програму в подарунок;
  3. купити реальну фізичну продукцію представлену в інтернет магазинах Apple;
  4. збільшити обсяг хмарного сховища у iCloud.

Класифікація та тонкощі вибору подарункових карток iTunes/App Store

Подарункові карти iTunes Store та App Store в Росії доступні з номіналом 500, 1000, 1500, 3000 рублів. Кожна карта відрізняється також і кольором, що вказує на конкретний номінал: червона (500 руб), синя (1000 руб), зелена (1500 руб), сіра (3000 руб).

Вибирати подарункові картки потрібно тільки за їх номіналом, так, як, наприклад, різниці в асортименті контенту, що надається, немає між подарунковою картою iTunes Store номіналом в 1000 рублів і картою App Store того ж номіналу. Карти відрізняються лише своїм оформленням та номіналом.

В принципі, сама подарункова карта, як така, є гарною пустушкою і не більше того, бо на ній немає спеціального коду, прикритого захисним шаром. Вся необхідна інформація знаходиться в чеку, який видається касиром після оплати за картку. Не в жодному разі не викидайте чек до активації подарункової картки!

Активація та способи придбання подарункових карток iTunes/App Store

Для активації подарункової картки потрібний пристрій під керуванням iOS або комп'ютер із встановленою програмою iTunes.

Якщо Ви вирішили провести активацію за допомогою iPhone або iPad , Вам необхідно відкрити офіційний додаток магазину, знайти та натиснути кнопку з назвою "Ввести код", далі ввести секретний код із чека підтвердивши свою дію паролем від облікового запису, баланс якого має бути поповнений.

Через настільну версію програми iTunes дії практично аналогічні, тому ніяких проблем виникнути не повинно.

У Росії подарункову картку iTunes/App Store Ви можете придбати в російських iTunes Store і App Store відповідно, а також за допомогою платіжного сервісу QIWI, який є офіційним партнером Apple.

Якщо дана стаття принесла Вам користь, черпайте знання у нашому блозі і нехай вам буде яблучно :)