Перейти до основного вмісту

Як оновити зовнішній вигляд iPhone 3G, 3Gs за допомогою накладки

Оригінальний зовнішній вигляд Apple iPhone 4 не хочеться ховати під чохол. Айфон зручний у руці і неймовірно красивий. Але, що ж робити якщо ми боїмося подряпати корпус телефону, або у нас iPhone 3Gs вже дуже подряпаний і ходити з таким стариком, дуже соромно? Саме про це і йтиметься у цій статті.

Як оновити зовнішній вигляд iPhone 3Gs, 3G без заміни корпусу

Сьогодні ми Вам розповімо, як оновити iPhone 3G, 3Gs та зробити його на вигляд як новий. Що ж, є два варіанти, занести Айфон в сервісний центр , або ж купити накладку у вигляді корпусу Apple iPhone .

Заміна корпусу iPhone у сервісному центрі

По-перше, заміна корпусу, задоволення не з дешевих. Вам потрібно буде придбати корпус плюс заплатити за його заміну майстру. А що ще жахливіше, залишити смартфон у сервісному центрі. У наш час і на кілька годин розлучитися з телефоном велика проблема.

Тому наш магазин пропонує Вам безболісно для Вас і Вашого телефону, альтернативне рішення, чохол-корпус для iPhone 3Gs, 3G.

Корпус накладка Apple iPhone 3Gs, 3G

На фотографіях показано, як це все відбувається. Кришка накладається на телефон дуже щільно, не збільшуючи розміру телефону. Плюс, кришка-накладка захищає весь смартфон від пошкоджень, як задню сторону, так і боки. Що цікаво, аксесуар можна придбати у білому та чорному кольорах. Думаю, це допоможе ще тим, кому подарували Айфон, але, на жаль, не вгадали із кольором.

Якщо на екрані телефону є подряпини, їх можна заховати за допомогою дзеркальної плівки і не буде видно жодних подряпин. Плюс для дівчат дуже зручно, завжди люстерко під рукою.

Як бачите, оновити зовнішній вигляд iPhone 3Gs, 3G не складає труднощів, плюс можна вкластися в дуже скромний бюджет.