Перейти до основного вмісту

Як розблокувати iPhone 4 за допомогою Gevey Turbo Sim? Турбосим інструкція.

Купили iPhone 4 з Америки, а на додачу до телефону Вам продали/подарували Gevey Turbo Sim для анлока? І Ви вже обрізали картку спеціально для нового Сім-лотку? :) Тоді читайте інструкцію, як розблокувати iPhone 4G зі США за допомогою Гевей Турбо Сім:

  1. Вимкніть телефон, вставте цим картку з Gevey. Перед установкою мікро-сім треба підігнати під сим-трей, щоб той без надмірних зусиль входив у гніздо телефону.
  2. Якщо сім-карта з PIN-кодом, вводимо PIN і натискаємо кілька разів "ОК" чекаємо 15-20 сек.
  3. При випливанні вікна з інструкцією натискаємо зелену кнопку прийняти. Коли з'явиться одна паличка зв'язку в верхньому лівому кутку, заходимо в дзвінки і дзвонимо 112 і збиваємо через 1 сек.
  4. Заходимо в налаштування і включаємо Авіарежим, чекаємо 30-40 с, після того як спливає вікно «помилка цим» натискаємо ОК і вимикаємо Авіарежим. Через кілька секунд почнеться пошук мережі, після чого телефон зможе дзвонити та приймати дзвінки.

Якщо не вдалося з першого разу, повторіть спробу з самого початку. Або, телефонуйте, пишіть нашим фахівцям на пошту [email protected]

Якщо Ви ще не придбали даний хардварний анлок для iPhone 4, Ви завжди можете замовити в нашому інтернет-магазині за низькою ціною, або купити Гевей у Києві під час особистої зустрічі.