Перейти до основного вмісту

Як зробити даунгрейд модему (зменшити модем) на iPhone 3GS, 3G?

У цій статті ми докладно покажемо Вам, як знизити модем на Вашому iPhone 3GS або iPhone 3G з версії 06.15.00 від iPad на повністю функціональну версію 05.13.04 за допомогою RedSn0w.

Як правило, у багатьох власників залочених iPhone 3GS або iPhone 3G виникала необхідність оновити модем свого телефону до версії 06.15.00 від iPad для установки анлока за допомогою ultrasn0w. Але в такому разі власники даних девайсів втрачали можливість повноцінного використання GPS, а саме A-GPS, яка має визначати місце Вашого перебування без підключення до Інтернету. З новою функцією RedSn0w Ви можете знизити модем з версії 06.15.00 до 05.13.04, навіть якщо на Вашому телефоні ніколи не була встановлена дана версія. Завдяки цьому у Вас потрійний виграш: можливість анлока за допомогою ultrasn0w, нормальна версія модему від iPhone з повнофункціональним GPS та можливість знову використати офіційну прошивку IPSW.

Приступаємо до зниження модему на iPhone 3Gs:

Крок 1.

Для зручності створіть нову папку на робочому столі. У папку помістіть прошивку , версія якої встановлена зараз на Вашому iPhone 3GS або iPhone 3G та останню версію RedSn0w . Розпакуйте архів redsn0w.

Крок 2

Запустіть RedSn0w.exe від імені адміністратора із папки redSn0w, яку ми розархівували раніше. Ви можете це зробити, натиснувши на неї кнопкою мишки і вибравши Запустити від імені адміністратора в контекстному меню.

Крок 3

Як тільки відкрилася програма RedSn0w, натисніть на кнопку Extras.

Крок 4

Виберіть Select IPSW із меню Extras.

Крок 5.

Вкажіть у вікні папку, яку ми створили на робочому столі в першому кроці, в ній вкажіть на прошивку IPSW, яку Ви завантажили раніше і натисніть Open.

Натисніть OK, щоб підтвердити вибір.

Вам також доведеться вказати версію iPhone 3GS, нову або стару (звичайно ж якщо Ви проробляєте цю операцію на iPhone 3GS), в RedSn0w.

Крок 6.

Натисніть кнопку Back, щоб вийти в головне меню, а потім натисніть Jailbreak.

Крок 7

RedSn0w підготує дані для джейлбрейка.

Крок 8.

У вікні, що з'явилося, поставте галочку навпроти Downgrade from iPad baseband, приберіть галочку навпроти Install Cydia якщо вона у Вас вже встановлена і клікніть на Next.

Крок 9

Підключіть Ваш iPhone 3GS або iPhone 3G до комп'ютера та переконайтеся, що його вимкнено. Потім натисніть кнопку Next.

Крок 10

RedSn0w вкаже, як завести телефон у режим DFU.

Натисніть кнопку увімкнення iPhone

Не відпускаючи кнопку увімкнення, натисніть на хоум (кругла кнопка) та тримайте 10 секунд.

Потім відпустіть кнопку включення і продовжіть тримати хоум до того, як RedSn0w не виявить Ваш iPhone 3GS або iPhone 3G.

Крок 11.

Тепер Ваш девайс обробить вбудована в Redsn0w програма limera1n та перезавантажить його.

Крок 12

Ваш iPhone перезавантажиться ще раз і RedSn0w почне свою роботу над оперативною пам'яттю та ядром.

Крок 13

RedSn0w повідомить Вас про те, що її робота на цьому закінчилася і частина процесу, що залишилася, пройде на самому iPhone.

Крок 14

Після того, як на екрані телефону швидко пробіжить текст, який читати немає сенсу =), на ньому повинен з'явитися «ананас» і напис Flashing Baseband. Цей Крок займає багато часу і головне дочекатися його завершення (від 3 до 10 хвилин!). Коли процес закінчиться, iPhone сам перезавантажиться і увімкнеться.

Крок 15

Як тільки Ваш телефон увімкнеться, він вже буде з модемом 05.13.04. Після цього Вам залишиться тільки зробити процедуру анлока через ultrasn0w.