Перейти до основного вмісту

Анлок заблокованого iPhone за imei

Завжди має бути вихід! Так нас навчали ще з дитинства. Ось і зневірені власники залочених iPhone 4 на 5 прошивці iOS з модемом 04.11.08 не сумують досі. Пішов уже чотири місяці, а анлока ще немає. І навіть умілі майстри Gevey Sim не змогли випустити оновлену версію свого дива, щоб розблокувати Apple iPhone 4.

Чи є альтернатива, програмному та апартному анлоку?

На просторах зарубіжних сайтів і форумів, і навіть на російських порталах новин, проскакували чутки, що розблокувати iPhone 4 можна віддалено, по IMEI. Тобто зробити віддалений анлок iPhone.

В чому суть?

Як Вам відомо, деякі моделі Айфон прив'язані до певного оператора, можна відв'язати на додаткових умовах при покупці. Тобто Ви маєте вибір прямо в Apple Store купити Неверлок або Софтлок.

За словами хлопців, цю процедуру відв'язування смартфона від оператора можна зробити і після покупки Айфона. Виходить, Ви будь-коли після придбання телефону, маєте право відмовитися від послуг певного оператора мобільного зв'язку. За великим рахунком ця процедура робить повноцінний анлок. Що навіть важливіше, перетворює Ваш залочений айфон на Neverlock.

Цікаво, правда?

Що ж, ситуація не є однозначною. Деякі користувачі яблучних смартфонів вважають, що це обман шахраїв, які тямуще хочуть нажитися на власниках цегли (Apple iPhone, який не дзвонить, - народна назва).

Щоправда чи обман, вирішувати кожному з нас. Але я впевнений, що відчайдушні власники готові піти на ризик, і скористатися пропозицією щодо анлока. Питання, чи є така нагода для мешканців України.

Чекаєте на вихід Gevey Sim для 4.11.08?

Ми будемо першими, хто зможе Вам допомогти в анлоці Apple iPhone 4 на 5 прошивці iOS. Перейдіть за посиланням і ставайте в чергу по анлоку. :)

Повідомте про нову Гевей Сім