Перейти до основного вмісту

Бездротова док-станція NexStar WiFi

Американська фірма Vantec, яка займається виробництвом комплектуючих та мобільних пристроїв, анонсувала свій новий продукт NexStar WiFi. Док станцію для жорстких дисків форматом 3.5 дюйми з підтримкою мереж WiFi.

Ми звикли, що подібні пристрої підключаються за допомогою Ethernet, або USB до комп'ютера. Але ця компанія пішла далі, і зробила можливість за допомогою мереж WiFi підключатися до док-станції та отримувати доступ до сховища даних з таких пристроїв як: телевізори, комп'ютери під керуванням системи Windows, MAC PC, iPhone, iPod, iPad, а також мобільні пристрої під керуванням Android.

Характеристики

Док-станція виконана у форматі білого компактного корпусу, з гарним синім світінням кнопки "Power", і має габарити 136 х 83 х 87. Також вона підтримує протокол безпеки WiFi Security Protection WEP/WPA/WPA2. Для ігрових консолей Xbox і PS3 передбачена функція Media Server, а також домашній медіа-сервер UPnP, для трансляції фотографій та музики на Apple TV є функція Airplay. Хорошим бонусом до цього є ще й високошвидкісний інтерфейс USB 3.0.

Док станція від компанії Vantec надійде у продаж цієї зими. Ціни на такий корисний аксесуар поки що не відомі.