Перейти до основного вмісту

Чохли-акумулятори для iPhone 6

Новий флагман Apple - iPhone 6 володіє безперечними технічними та естетичними перевагами, але нетривалим часом автономної роботи. Виробники аксесуарів швидко відреагували на цей факт і випустили гідні колекції захисних чохлів для iPhone 6 із вбудованим акумулятором. Пропонуємо вам розглянути найвидатніші екземпляри.

1. Чохол i-Blasom UnityPower для iPhone 6

Чохол із стильним дизайном та вбудованою батареєю, ємністю 3 200 мАг, що продовжує час автономної роботи смартфона в 2 рази. Основу кейсу, виконану з жорсткого полікарбонату, покриває ультрагладкий прогумований шар з пружними властивостями, що поглинає удари при падінні. Чохол надійно фіксується на апараті спеціальною клямкою. Чохол-акумулятор заряджається через Lightning-роз'єм. Ціна – 79,99 доларів.

2. Чохол Lepow PIE для iPhone 6

Оригінальний чохол складається з двох частин: ультратонкої накладки на тильну частину смартфона та модуля з акумулятором, ємністю 3 000 мАг. Модуль з батареєю можна приєднувати до чохла при необхідності, коли заряд акумулятора смартфона закінчується. Звичайно, доведеться носити батарею із собою. Товщина кейсу з батареєю – 22 см. Ціна Lepow PIE 3,000 Battery Pack – 59,99 доларів.

3. Чохол OpenSky Ultra Thin для iPhone 6

Ультратонкий чохол на iPhone 6 за бюджетною ціною, виконаний у вигляді накладки на задню панель смартфона, що фіксується бічними затискачами. Гаджет не забезпечить максимального захисту апарата, але вбудована батарея, ємністю 3200 мАг, значно продовжить час роботи iPhone 6. Ціна чохла - 21 долар.