Перейти до основного вмісту

Чохол для iPhone 6, який зробить смартфон повноцінним фотоапаратом

Moment Case – практичний чохол для iPhone забезпечить фотоаматорам якісну мобільну зйомку. Практичний функціональний аксесуар гідний супутник власників iPhone у подорожах та походах.

Які переваги цього аксесуара?

Розглянемо основні переваги чохла Moment Case для iPhone.

1. Чохол з'єднується з iPhone за допомогою Bluetooth. Для серійної зйомки передбачена електромеханічна кнопка спуску, натиснувши яку, фіксуючи фокус і експозицію, можна легко переключиться в режим серійної зйомки.

2. Комбінований інтерфейс Moment Case дозволяє налаштовувати яскравість, зум, користуватися фільтром, не відволікаючись від процесу зйомки.

3. Змінні лінзи забезпечують універсальність аксесуара та можливість зйомки в режимах ширококутної панорамної зйомки, зйомки "риб'яче око".

4. Виробник прикріпив до чохла привабливий ремінець, який дозволить зручно носити смартфон на шиї та своєчасно реагувати на події чи об'єкти цікаві для зйомки.

5. Для захисту крихкого об'єктива передбачено спеціальну магнітну кришку. Наявність магніту полегшить завдання зберігання. прикріпивши до пряжки ременя, застібки сумки, одягу, корпус смартфона та інші металеві предмети.

6. Може похвалитися і відмінними характеристиками ваги та товщини. Вага чохла 46 грам, товщина – 10 мм.

А вартість також лояльна?

Збір коштів на запуск стартапу практично закінчився. Продажі цього чохла для iPhone 6 почнуться влітку 2015 року за ціною 49, 125, 199 доларів.