Перейти до основного вмісту

Чохол для iPhone, який збільшує пам'ять смартфона завдяки MicroSD - ExoDrive

Для користувачів, яким недостатньо обсягу вбудованої пам'яті в смартфонах та планшетах Apple, розробника стартапу створили чохол для смартфонів ExoDrive, здатний збільшити пам'ять Android-смартфонів, і навіть iPhone.

Виглядає EoDrive як простий бампер

Аксесуар виконаний у формі бампера на iPhone 6 для захисту пристрою від пошкоджень та оснащений карткою MicroSD (SD, SDHC та SDXC), яка підключається за допомогою порту Lightning. Встановлювати та виймати картку можна без вимкнення смартфона. Карта MicroSD автоматично визначається комп'ютером при підключенні iPhone у чохлі ExoDrive.

100 тисяч доларів та аксесуар буде готовий

Чохол-бампер ExoDrive виготовлений із міцного, жорсткого матеріалу. Усередині бампер покритий прогумованою прокладкою, що пом'якшує удари та падіння. Наразі проект збирає кошти на платформі Kickstarter.

Для запуску виробництва потрібно зібрати суму 100 000 доларів. Планується випуск аксесуара для моделей Samsung Galaxy S5 , Samsung Galaxy S4 , HTC One M8 , LG G2 , Motorola Moto G, Google Nexus 6, OnePlus One, Moto X, iPhone 5/5s/5c, iPhone 6/6 Plus.

Вартість

Ціна чохла ExoDrive з MicroSD-картою ємністю 32 Гбайт – 69 доларів.