Перейти до основного вмісту

Фото iPhone 5S з'явилося в інтернеті. Швидше за все фейк.

Шанувальники Apple пристроїв з нетерпінням чекають появи нового iPhone 5S. Проте, напевно, ніхто не знає чи випустять купертинівці нову модель. Але в інтернеті почали гуляти чутки, про які ми Вам повинні розповісти. Хоча й не віримо повністю у них самі.

Інформація про новий iPhone 5S

Зрештою, в Інтернеті з'явилися фотографії нового пристрою. На заводі одного з головних партнерів-виробників Apple - Foxconn були зроблені знімки нового смартфона. Імовірно, там же працюють над новою партією смартфонів.

Чи вірні факти?

Обговорювати фотографії почали одразу. Ознаки iPhone 5S на фото були очевидні. У нового апарату виявилися щілинний роз'єм (слот) для SD-карти, нова батарея та вібраційне джерело. Крім того, був відсутній конектор Lightning.

На жаль любителів iГаджетів, на фото не показаний п'ятидюймовий дисплей, яким має бути оснащений iPhone 5S. Про корпус, матеріал і товщину нового девайса залишається тільки гадати.

Чи варто купити iPhone 5 зараз? Якщо вже на підході нова, досконаліша модель? Вирішувати вам. Ми ж упевнені, що півроку, як мінімум, Apple не надасть нам нічого нового.