Перейти до основного вмісту

Гарнітура для iPhone у вигляді ретро трубки телефону

Наше споконвічне прагнення до нового, мрії про нереальні гаджети, задовольняється зі стрімкою силою. Науково-технічний прогрес, за останні роки, дивує нас новими винаходами для комфортного та цікавого життя. Тепер ми ностальгічно зазирнули у минуле. Популярні зараз вінтаж та ретро стиль на піку моди в одязі, дизайні та аксесуарах.

iPhone гарнітура - Реткро трубка

Яскраві кольори трубки:

Ретро трубка для iPhone компанії YUBZ спеціально розроблена для любителів ретро-стилю. Ви зможете по-справжньому здивувати друзів та колег. Справжня трубка додасть пікантності вашому образу.

Зроблена ретро-трубка з легкого пластику, пропонується у трьох модних кольорах: чорний – Jet Black, зелений – Meadow Greed, червоний – Fire Red. Трубку можна легко утримувати на плечі, як завгодно довго продовжуючи розмову, залишаючи руки вільними.

Компанія YUBZ гарантує високу якість мікрофона та динаміка. Роз'єм 3.5мм для підключення гарнітури дозволяє підключити ретро-трубку не тільки до iPhone, а до інших телефонів.

Відчуйте дух часу та приміряйте ретро стиль на себе! Ретро гарнітура для iPhone YUBZ TALK Classic - креативний функціональний аксесуар для iPhone для поціновувачів ексклюзивних речей.