Перейти до основного вмісту

Готуємо найунікальніший подарунок на Новий Рік – чохол з особистим дизайном

Свята не за горами! Кожен має відчути себе Дідом Морозом у Новий Рік. Дарувати подарунки завжди приємно. А приготувати найунікальніші подаруночки, - дуже вже хочеться всім. Не просто щось подарувати та забути, а побачити радість та здивування на обличчі своїх дорогих людей. Ми знаємо, що потрібно робити!

Чохол із особистим дизайном - найкращий подарунок

Пропонуємо вам запастися захисними чохлами для смартфонів , як подарунки на світле свято Нового Року. Чому? Ці покупки не будуть дуже дорогими. Але справа навіть не в ціні.

Насамперед, - це найексклюзивніший подарунок. Уявіть! Ви можете замовити друк на чохлі будь-які фотографії, які забажаєте. Тобто одним своїм друзям - щось прикольне зі своїми спільними фото. Родичам також щось своє особисте, наприклад чохол з сімейними фотографіями.

Коли подив від подарунок трохи пройде, він стане практичним аксесуаром для захисту телефону. Все ж таки хочуть зберегти телефон у хорошому стані. Виходить, що одним пострілом ви зможете потрапити до двох зайців. :)

Який дизайн чохла можна замовити?

Найпопулярніші зараз ідеї наступні:

Також ознайомтеся з ідеями для особистого дизайну аксесуарів . І не переживайте, у будь-якому випадку, ви можете скористатися допомогою нашого дизайнера, а він чекає на ваші запитання на пошті: [email protected]

А ще ми друкуємо на:

Якщо вам потрібно більше оригінальних ідей для подарунків, тоді ми можемо допомогти вам в наступному. Ми наносимо друк ваших зображень, на такі речі: