Перейти до основного вмісту

Ідеальний дитячий чохол на iPad - розвиває та захищає

iPad стрімко увійшов у життя дорослих та дітей, впровадився в освітні заклади по всьому світу, став чудовим інструментом для навчання. Apple планшет - це чудовий пристрій вивчення шкільних предметів, мов, розвитку дітей. Для дітей з обмеженими можливостями планшет відкриває цілий світ знань та спілкування.

Чохол який не лише захищає планшет

Але крихкий комп'ютер необхідно захистити від дитячих витівок. Про це чудово подбала фірма Kensington. Нова технологія - чохол SafeGrip, просто знахідка для дбайливих батьків. Чохол розроблений у вигляді міцного футляра, яскравих, радісних кольорів, що не обмежує функціональних можливостей iPad.

Зручна ручка аксесуара, виготовлена з урахуванням середнього розміру руки дитини і може бути підставкою на столі. Захист дисплея від відбитків пальців, жирних плям, подряпин виконує ударостійке захисне скло. SafeGrip пристосований під роботу зі стилусом, для якого передбачено пенал, вбудований у чохол.

Призначено для дітей

Розробники продумали все до дрібниць, виготовивши спеціальну фішку - слот для персоналізації. Тепер діти не будуть сперечатися під час роздачі планшетів. Ім'я дитини на етикетці назавжди усуне цю проблему. До того ж писати нові імена або прати старі на SafeGrip досить просто. Справжня броня чохол для iPad - повний захист від "нещадних" дитячих рук, чохол SafeGrip коштує $50 і підходить під усі моделі яблучних планшетів, крім iPad mini та iPad першого покоління.