Перейти до основного вмісту

Купити бюджетний iPhone 5 буде реально

Все частіше, інформаційне джерело eTrade Supply представляє достовірні новини про новинки Apple замість чуток для розмов на тематичних сайтах.

Передумови факту розробки бюджетного iPhone

Так, минулого року, був опублікований огляд iPhone 5 з 4-дюймовим екраном, незадовго до офіційної презентації смартфона. Потім були представлені фотографії РК-панелі планшета iPad mini, розміром 7,9-дюймів, яка пізніше була анонсована Apple, на конференції.

У понеділок eTrade Supply повідомив про підготовку компанії Apple до пробного випуску бюджетного iPhone із пластиковим корпусом. Ця ідея орієнтована на ринок країн, що розвиваються, на якому вже дуже популярні перші моделі iPhone. Цю новину повідомив анонімний співробітник Foxconn, а видання стверджує, що доступна версія iPhone незабаром стане реальною.

Інформація про ціни і характеристики дешевого Айфон:

Фотографій нового iГаджету ще не вдалося роздобути, але eTrade Supply передбачає, що ціна пристрою буде перебувати в середньому ціновому діапазоні, тобто буде дещо дешевшою за топові моделі. Очікувана вартість бюджетного iPhone складе 350-400 $. Виготовлення корпусу з недорогого полікарбонатного пластику дозволить зменшити собівартість пристрою.

Інше джерело - DigiTimes повідомляє, що бюджетний iPhone випускатиметься невеликими партіями, 2,4-3 млн пристроїв щокварталу. Розробники припускають вивчити попит покупців. А ось чохли для iPhone бюджетної версії, швидше за все, вже готові у китайців.