Перейти до основного вмісту

Motorola One Fusion Plus з висувною селфі камерою та батареєю в 5000 мАг

Motorola випустила нову серію смартфонів One. Зустрічайте моделі One Fusion та One Fusion+ . Апарати демонструють стильний дизайн, обладнані четверною основною камерою, батареєю на 5000 мАг та навколованільною ОС Android 10.

Начинка телефону

Крім того, One Fusion+ отримав висувну фронтальну камеру - 16 Мп з бінінгом до 4 Мп з 2 мкм (ультрапікселі на максимальних комплектаціях), 6,5'' дисплей Total Vision (марка панелі без отворів та вирізів для фронтальної камери). Основою смартфона є чіпсет Snapdragon 730G, доповнений ОЗУ – 6 ГБ та ПЗУ – 128 ГБ. Як головна камера використовується сенсор - 64 Мп з бінінгом до 16 Мп в режимі 1,6 мкм (Quad Pixel). Також, в модуль входять: ширококутна камера – 8 Мп, макро – 5 Мп та портретний об'єктив – 2 Мп. Колірна палітра представлена синім та білим кольорами. Вартість девайсу – €299. Смартфон надійде на ринки Європи та Індії.

Стандартний варіант Motorola One Fusion обладнаний 6,51'' дисплеєм Max Vision (роздільною здатністю HD+) з фронтальною камерою в краплевидному вирізі. Апарат працює на базі чіпсету Snapdragon 710 у комплекті з ОЗУ – 4 ГБ та ПЗУ – 64 ГБ. Як головна камера виступає 48-Мп сенсор (інші об'єктиви такі ж як у моделі +). Девайс одержав зарядку на 10 Вт.

Смартфон надійде до магазинів Латинської Америки та ОАЕ з цінником 199 доларів. А в нас, в Україні, також продається новинка. А чохли для Моторол варто подивитися в нас.