Перейти до основного вмісту

Новий унікальний матеріал чохлів для iPhone та iPad

Компанії Tech21 вдалося зробити прорив у сфері отримання нових матеріалів. Тепер у майбутньому ми побачимо нові чохли для Apple, більш тонкі, міцні та надійні.

На виставці CES 2013, в Лас-Вегасі був продемонстрований інноваційний матеріал з унікальними властивостями, здатними забезпечити цей недосяжний рівень максимального захисту. Матеріал отримав назву D3O Impact Material і демонструється у вигляді захисних чохлів для планшетів, смартфонів, а також в натуральному вигляді. Це еластичний, м'який матеріал, здатний набути будь-якої форми.

Для наочності демонстратори намотували густу масу на палець і вдаряли молотком. Пластичний матеріал надійно зберіг палець від пошкоджень. Британській компанії вдалося винайти свою наукову технологію виготовлення особливих захисних матеріалів, яку названо - Impactology.

Секрет D3O Impact Material полягає у спеціальному складовому інгредієнті з "інтелектом" у молекулярній структурі. Молекули матеріалу, у звичайному стані, спокійно розташовуються один біля одного. У момент сильного механічного впливу вони, з'єднуючись, здатні поглинути енергію і розподілити її рівномірно, вирівнюючи навантаження. Таким чином, до пристрою, що захищається, ударна хвиля не доходить. Це прорив! Тепер чохли для iPhone будуть не тільки стильними, а й максимум надійні.