Перейти до основного вмісту

One Today: аналог Kickstarter від Google

Мабуть популярність інтернет ресурсів колективного інвістування/фінансування не дає спокійно спати навіть таким великим корпораціям, як Google. Ні, тут нічого поганого, але факт залишається фактом. Про те, які переваги в сервісі One Today є на противагу аналогічним рішенням, можете дізнатися у статті.

Нюанси доступу

На даний момент One Today знаходиться на стадії бета-тестування, а отримати доступ до нього можна лише на запрошення. Але не переживайте, швидше за все не довго залишилося чекати на знищення інвайт-системи ;) До речі, ви можете допомогти ближньому, якщо вже є користувачем One Today by Google.

Концепція

Взагалі складно щось стверджувати з приводу переваг, поки проект перебуває на початковій стадії бета-тестування, зате можна розповісти про його концепцію. Користувачеві надається повний список проектів, представлених некомерційними організаціями, на реалізацію яких потрібне фінансування. Якщо користувачеві, якийсь із проектів сподобається, він може його підтримати, передавши символічний долар. Родзинкою є можливість відстеження витрачених грошових коштів (куди вирушили і чи вони виявилися корисними). Також є можливість поділитися інформацією в соціальних мережах про пожертвування, завдяки чому можна привернути увагу інших потенційних благодійників.

Доступ

Для доступу до One Today, крім запрошення, вам потрібно буде мати інтернет-браузер природно, або офіційний додаток встановлений на Android-пристрій , який можна завантажити в Google Play.