Перейти до основного вмісту

Перші якісні аксесуари для iPad Mini вже готові

Яскрава презентація планшета iPad mini, що відбулася 23 жовтня, стала своєрідною рекламою для виробників аксесуарів. Інтерес до маленького iPad нового покоління та формату, одночасно приверне увагу споживача до захисних аксесуарів. Компанії ZAGG та iFrogz першими продемонстрували свої оригінальні розробки для нового яблучного гаджета.

Чохли-клавіуату, накладки, шкіряні накладки для iPad Mini

Оригінальні ZAGGkeys Mini 9 та ZAGGkeys Mini 7 легко перетворять iPad mini на портативний ноутбук. Два варіанти відрізняються один від одного не лише розміром клавіатури.

Клавіатура ZAGGkeys Mini 9 хороша для любителів більших версій та комплектується зі стілусом. Крім того, можна змінювати положення планшета за допомогою спеціально вбудованих підставок. Ціна обох моделей – 90 дол.

Довготривалу роботу та простоту застосування гарантує захисна плівка Invisible SHIELD. Три варіанти аксесуару розширять ваш вибір. До продажу пропонуються: базова версія - 25$, «пляма-непроникна» та версія «високої чіткості» по 30 дол.

Випередила решту і компанія iFrogz. Новий захисний кейс Breeze – з унікальною системою вентиляції та рельєфним, перфорованим покриттям за 30 доларів та оригінальний Merge – з рамкою TPU, вартістю 50 доларів.

Аксесуари для iPad mini надійдуть у продаж 2 листопада, одночасно з виходом Wi-Fi-версії планшета iPad mini. Також чекаємо появи на рієку відомі і для когось вже улюблених брендів: Griffin, Incipio, Ozaki, Puro, SGP. А розумну обкладинку Smart Cover придбати вже можна одразу з планшетом.