Перейти до основного вмісту

Перший чохол для iPad з функціями батьківського контролю - KiDCASE

Сучасні електронні гаджети, крім безперечної користі в навчанні дітей, часом відбирають у них весь вільний час.

І дітям добре і батьки спокійні

Чудовий чохол KiDCASE для iPad створений на допомогу батькам. Аксесуар має вбудовані функції для забезпечення батьківського контролю над використанням планшета дитиною. Батьки зможуть встановлювати ліміт часу роботи гаджета і не турбуватися, що малюк постійно сидить у комп'ютері.

За півгодини до закінчення терміну роботи планшет подає спеціальні повідомлення. Після відключення, гаджет можна включити лише наступного дня. Існує бонусний час, який батьки можуть подарувати дитині. Цей час призначений для роботи з програмами для навчання.

Виробники вважають, що чохол для iPad привчить дитину використати корисний контент. Вбудований у футляр лічильник дозволяє читати час, проведений за грою. Під час шкільних занять батьки можуть заблокувати пристрій.

Чохол виготовлений із м'якого силікону. Забезпечено підставкою для планшета. Виготовлені моделі блакитного, чорного, салатового, оранжевого та рожевого кольорів.

Ціни та відео

Наразі проект збирає кошти на сайті громадського фінансування Kickstarter. У роздрібну торгівлю чохол надійде за ціною: для iPad mini – 89,95, для iPad – 99,95 доларів. Зараз його можна замовити за ціною 57 та 67 доларів, відповідно.