Перейти до основного вмісту

Порівняння продуктивності в іграх iPhone 6 та OnePlus 3

Днями, вийшов свіжий китайський флагман OnePlus 3 , оснащений ОЗУ - 6 ГБ, що працює на основі топового чіпсету Snapdragon 820 та Oxygen OS 3 та ОС Android Marshmallow, що забезпечують максимальну продуктивність девайсу.

Порівняємо спочатку характеристики

Проте заявлені характеристики не дозволили OnePlus 3 обійти своїх конкурентів. Так, у тестуванні швидкості роботи з програмами, новачок програв Samsung Galaxy S7 з ОЗУ - 4 ГБ.

Зараз фахівці вирішили порівняти швидкість OnePlus 3 з iPhone 6S, у якого інша ОС і системний ресурс втричі менше. Проте, обидва девайси тестувалися на важких іграх та стандартних додатках.

Дивіться відео про тестування iPhone 6 та OnePlus 3

На відео ви можете побачити два етапи випробувань, визначення швидкості запуску додатків і їх повторного прогону з пам'яті.

Сподіваємось на швидку оптимізацію OnePlus 3

В результаті iPhone 6S випередив OnePlus 3, у якого виникали проблеми при включенні ігор. Вони довго завантажувалися і не зберігалися у пам'яті пристрою. За часом відставання китайського апарату склало 1 хвилину. Варто сподіватися, що виробник доопрацює "сировате" програмне забезпечення OnePlus 3.