Перейти до основного вмісту

Повні технічні характеристики Samsung Galaxy Note 7

Через місяць дебютує корейський флагман Samsung , деяка інформація про який надійшла від популярного інсайдера @evleaks. Девайс вийде під комерційною назвою Galaxy Note 7 , буде оснащений сканером райдужної оболонки ока.

Які чекають на характеристики Galaxy Note 7?

Днями в китайських ЗМІ з'явилася публікація з повним списком специфікацій пристрою, найважливішою є процесор смартфона. Стало відомо, що Galaxy Note 7 готується у двох модифікаціях – з чіпсетом Snapdragon 821 (за чутками – це найновіший Snapdragon 823) та чіпсетом Exynos 8 Octa 8893.

Обидва варіанти стали оновленням процесорів, що стали основою Galaxy S7/S7 Edge. На міжнародний ринок, напевно, вийдуть пристрої на Exynos. Крім того, новачок має в своєму розпорядженні ОЗУ LPDDR4 - 6 ГБ, батарею на 4000 мАг, конектор USB Type-C, свіжу прошивку New Grace UX і модифікацію з ПЗУ - 256 ГБ.

Джерело підтвердило попередню інформацію @evleaks, про 5,7-дюймову панель з роздільною здатністю 2560 х 1440 пікселів, Dual Pixel-модулі - 12 Мп, захищеності зразка IP68. Наскільки відомості, що надійшли, відповідають реальності, ми дізнаємося зовсім скоро, 2 серпня.