Перейти до основного вмісту

PowerLoop: ремінець, Lightning, все в одному для iPhone 5

Не кожен пристрій може похвалитися такою різноманітністю захисних чохлів, як смартфон від компанії Apple. Це і на краще, бо серед чохольної хмари, є чимало по-справжньому зручних та корисних аксесуарів. До вашої уваги представляємо саме один з таких -- PowerLoop для iPhone 5 .

Функціональність

Багато чохлів можуть позаздрити функціональності PowerLoop, бо в нього без особливих проблем можна інтегрувати Lightning дата-кабель ! Адже це досить зручно, тому що не потрібно переживати, що в потрібний момент він не виявиться під рукою.

Дизайн, матеріали, варіації

Цей аксесуар буде продаватися в п'яти різних кольорах: синьому, оранжевому, червоному, чорному і сірому. Дизайн чохла по-справжньому мінімалістський завдяки використанню спеціального силікону, армованого нейлоном у критичних місцях.

Надійність

Захисні чохли для iPhone 5 в першу чергу призначені для захисту пристрою від пошкоджень. Але є спосіб покращити безпеку, якщо користуватися чохлом з ремінцем для зап'ястя, бо бувають у житті моменти, коли пристрій, перебуваючи в чохлі, "загадковим" чином вислизає з рук. Так, PowerLoop має подібний ремінець, але не ясно одне - на скільки міцне з'єднання його частин. Не хотілося б, щоб у непотрібний момент він роз'єднався і смартфон з легкістю полетів би на землю.

Вартість

Ціна даного аксесуара поки що не відома, але вона не повинна бути надто високою, бо витрати на виготовлення навряд чи високими можна вважати. Тут дорожче коштує сама ідея :)