Перейти до основного вмісту

Розумні браслети для заняття спортом сумісні з iPhone

З кожним роком люди все уважніше ставляться до свого здоров'я, бажаючи прожити повноцінне життя. Заняття спортом та фізкультурою стають популярним заняттям та відпочинком. Не відстають і сучасні технології, пропонуючи покупцям аксесуари для контролю спортивних навантажень на організм. Розглянемо найкращі спортивні браслети та гаджети. Багато хто з них сумісні з Apple iPhone .

1. Розумний браслет Jawbone Up 2.0

"Розумний" браслет Jawbone Up 2.0 для рахунку кількості кроків, довжини пробіжки, витрачених калорій, визначення пульсу. Оснащений вібромотором, працює як будильник та таймер. Призначений для пристроїв на платформі iOS чи Android.

2. Nike+ FuelBand

Багатофункціональний браслет Nike+ FuelBand інтегрується з мобільними пристроями за допомогою Bluetooth.

3. Fitbit Zip

Досить простий спортивний девайс Fitbit Zip для контролю кроків, довжини пройденої дистанції та кількістю калорій, що спалюються. Fitbit Zip можна синхронізувати з телефоном та домашнім комп'ютером.

4. Striiv Smart Pedometer

Найкреативніший багатофункціональний спортивний девайс вартістю 100 дол. Striiv Smart Pedometer здатний конвертувати пройдені кілометри в благодійні бали, які можуть врятувати ліси Танзанії, очистити забруднені річки тощо.