Перейти до основного вмісту

SGP чохли для iPhone 5C купити вже реально

Виробники аксесуарів не сплять, а випереджаючи офіційну презентацію Apple новинок, пропонують свою продукцію для "гарячих" гаджетів. Збираючи по крихтах інформацію, креслення, рендери компанія SGP вже підготувалася до зустрічі демократичного смартфона, представивши демократичні чохли.

Виявляється про Apple знають усі! :)

На основі фотографій та креслень iPhone 5C, компанія Spigen SGP, відомий виробник ексклюзивних аксесуарів для iгаджетів, виготовила і вже розпочала продаж перших чохлів для новинки від Apple. Колекція складається із трьох моделей різних колірних версій.

Перша модель – класичний прозорий чохол Case Slim Crystal Clear, з вирізами під кнопки користування. Аксесуар не приховає дизайн бюджетного смартфона. Його ціна – 11 доларів.

Друга модель – кейс Case Slim Coated із жорстким корпусом білого або чорного кольору. Досить витончена модель вартістю 10 доларів.

Третя модель чохла для iPhone 5C

Третій чохол Case Protective Neo Hybrid має тонку гумову підкладку на задній стінці смартфона. Виробник, таким чином, обіцяє максимальний захист від ударів. Крім цього гумова підкладка перешкоджає утворенню подряпин на задній панелі при попаданні піщин, пилу та зіткнення з жорстким пластиком. Аксесуар пропонується у п'яти кольорах і коштує 22 долари. Доставка чохлів Spigen SGP розпочнеться з 20 вересня, після запланованої презентації бюджетного iPhone.

Раптом у Вас ще немає класного чохла для iPhone 5 або алюмінієвого бампера на iPhone 5 - тоді саме час придивитися на відмінні аксесуари на iOK.