Перейти до основного вмісту

Шкіряні чохли для смартфонів та планшетів, зроблені в Україні.

Для поціновувачів виробів з натуральної шкіри представляємо чохли ручної роботи української компанії Lamponi . Нещодавно, з'явившись на українському ринку, аксесуари Lamponi заявили про себе як про продукт преміум-класу. Кому знайомі чохли Handwers для iPhone , російського виробника, легко знайде схожість із цими чудовими аксесуарами.

Тільки натуральна італійська шкіра та повсть

З першого погляду ви розумієте, що перед вами шкіряний чохол для iPhone, виконаний із любов'ю до споживача та увагою до деталей. Все в аксесуарах Lamponi продумано до дрібниць. М'яка шкіра зовні виглядає шикарно. Натуральна повсть підкладки забезпечує дбайливий захист гаджетів від подряпин, ударів та падінь. Якісна фурнітура – це гарантія надійності та практичності. Лаконічний дизайн чохлів Lamponi доречний у будь-якому стилі гардеробу. І найголовніше, аксесуари виготовляються прямо в Україні.

Аксесуари Lamponi сумісні з Apple iPhone, Apple iPad, Samsung Galaxy, LG, HTC, Sony смартфонами. Також, компанія обіцяє виготовляти чохли на замовлення , виключно для Вашого пристрою.