Перейти до основного вмісту

Скільки коштує iPhone 4s в США?

Популярність Apple iPhone зростає з кожним днем. Але, не всі жителі України та Росії знають, що яблучний смартфон не набагато дешевше в Америці. У цій статті ми розвіємо всі міфи, щодо того, як дешево купити новий iPhone у США. З цього моменту Ви зрозумієте, що Apple телефон не реально придбати за 200 доларів!

Розглянемо ситуацію з новим iPhone 4S із AppleStore:

Якщо ви відвідували офіційний сайт компанії, вас не могли здивувати ціни. Наприклад, новий iPhone 4S на 16Gb пропонують придбати за 199 доларів.

У чому каверза? Вибирайте чорну модель, як на картинці і дивіться, що виходить.

За $199 Ви зможете придбати смартфон лише у випадку підписання контракту (мінімум на 2 роки) з мобільним оператором зв'язку (AT&T, Sprint, Verizon)

Тарифи мобільних операторів:

Ознайомтеся із щомісячною вартістю послуг. Виберемо найдешевший тарифний план AT&T (59,99 доларів за 30 днів) та візьмемо до рук калькулятор:

24 місяці договору * 59,99 доларів = 1440 доларів. Ось таку суму доведеться викласти протягом 2 років. Плюс ми ще не розповіли Вам про податки в США, які не включені у вартість будь-якого товару.

Податок на iPhone при покупці:

Залежно від штату, до будь-якого чеку буде додано від 7 до 13 відсотків вартості покупки. Наприклад візьмемо середню цифру 10%.

Купуємо Айфон за $200 + податок $20 + 2 роки контракту мобільного оператора $1440 = 1660 доларів. Який дорогий виходить. :)

Як купити не прив'язаний до оператора Айфон у США?

Звісно, є можливість купити Neverlock. На сайті Apple Ви знайдете рядок "Or get iPhone unlocked and contact-free":

Ви вже знаєте про податок? За модель з 16Гб пам'яті Вам потрібно заплатити в середньому $649 + 10% податку = 714 доларів.

Підведемо підсумок:

  • Купити iPhone 4S за 199 доларів можна лише резиденту США із прив'язкою до контракту на 2 роки. Щомісячно згуртовуючи мінімум $60 за послуги мобільного зв'язку.
  • Без прив'язки до оператора (Neverlock версія) iPhone 4S коштуватиме щонайменше $649 (плюс податок 7-13% від суми)
  • Не забувайте про податок штату від 7 до 13 відсотків.

Ціни на Apple iPhone в Україні

Вартість нових смартфонів в Україні все-таки вища. Наприклад, на нашому сайті Ви можете придбати iPhone 4S на 16Гб за $740. Дорожче ніж в Америці? Не так, як Ви думали раніше, до прочитання цієї статті. :)

Також, можете звернути увагу і на б/у Айфон .