Перейти до основного вмісту

Скільки коштує розблокований iPhone 5 у США?

На осінній презентації Apple, протягом якої було представлено iPhone 5 і нові версії iPod, було озвучено ціну нового смартфона, оформленого за контрактом. Через кілька днів офіційний сайт оголосив про ціну розблокованого iPhone 5, який працює без контрактної основи.

Яка вартість розблокованого iPhone 5 у США?

Очевидно, що контрактний смартфон за 199 доларів працює лише з однією SIM-картою певного оператора. Можливість розблокованого Айфона працювати з будь-якою стільниковою мережею, зокрема й українською, привертає до нього ще більшу увагу.

Вартість iPhone 5 без контракту з 16 ГБ пам'яті в США становить 650 $, 32-гігабайтна модель обійдеться в 750 $, а версія з максимальним обсягом пам'яті - 54 ГБ коштує 850 $. У ціні не враховано податок 10%, який є не у всіх штатах.

Про переваги iPhone 5 не завадить нагадати ще раз. Покращений яблучний продукт одягнений у тонкий і легкий алюміній, має 4-дюймовий екран, його роздільна здатність 1136х640 пікселів. Нова начинка включає SoC Apple A6, матрицю IPS In-Cell, мікрофон третього покоління, покращений процесор і динаміки. Не забувайте одягнути у чудові чохли для iPhone 5 свого улюбленця. Стильний захист не завадить такому дорогому устрою.