Перейти до основного вмісту

Sony Xperia XZ та Xperia X Compact анонсують 1 вересня

Шукач піратської інформації, Ricciolo, повідомив про найближчі плани Sony. Японський виробник готує до виходу чохли Style Cover для нових флагманських апаратів. Розроблено шість моделей аксесуарів, у трьох звичайних забарвленнях: білому, чорному, синьому та у трьох кольорах "мінералів". (конкретні кольори не повідомляються).

Вартість звичайного чохла для Sony Style Cover - 45 євро, "мінерального" - 65 євро. У продаж аксесуари надійдуть 24 вересня. За повідомленням Ricciolo, паралельно стартують продажі інших продуктів Sony. Найімовірніше, це будуть смартфони Xperia XZ та Xperia X Compact , для яких виготовлені чохли. Логічно, що чохли з'являться одночасно зі смартфонами, а чи не раніше.

Це все лише чутки

Про смартфон Xperia XZ (F8331) відомо досить багато. Специфікація девайса складається з 5,1-дюймового Full HD-дисплея, чіпсету Qualcomm Snapdragon 820, ОЗУ – 3 ГБ, ПЗУ – 32 ГБ, модулів 23 Мп та 13 Мп (за липневою інформацією від GFXBench).

Про Xperia X Compact, сертифікований у FCC, відомо зовсім мало. Ємність батарейки апарата – 2700 мАг. Можливо, пристрій з індексом - F5321 отримає технічні параметри подібні до Xperia X. Не виключено, що виробник наділив Xperia X Compact топовими компонентами, як у X Performance і XZ. Усі подробиці про новачків ми дізнаємось 1 вересня, на анонсі Sony.