Перейти до основного вмісту

Spike: мігруючим від BlackBerry на iPhone надходить

Популярність iPhone не має меж, але найімовірніше головна заслуга цього в мобільній операційній системі iOS. За всю історію мобільної техніки було дві найвідоміші клавіатури, це фізична клавіатура смартфонів BlackBerry та екранна клавіатура яблучного смартфона. Винахідники концепту Spike спробували поєднати ці дві легендарні клавіатури в єдине ціле, а ось що у них з цього сталося читайте далі в цій статті.

Особливості клавіатури

Завдяки революційному інтернет-ресурсу Kickstarter концепт чохла Spike має всі шанси дістатися масового виробництва, бо позитивних відгуків достатньо.

Автори не стали "винаходити велосипеда", бо принцип роботи з клавіатурою досить простий - вона просто причеплена на пительках! :) Звичайно вигляд у чохла не дуже стильний, але для тих, кому він дійсно є золотою знахідкою, дизайн навряд чи гратиме найголовнішу роль. Необхідно відмітити спеціальну форму клавіш, завдяки якій набирати текст на такій клавіатурі дійсно зручно.

Приємною особливістю є можливість приховування клавіатури. Її просто можна відвернути перпендикулярно смартфону, або ж на задню сторону, завдяки функціональному механізму кріплення.

За та проти

Ті, хто вже занадто довго користується сенсорною клавіатурою, може невпинно твердити, що це зовсім непотрібна річ! Але не варто поспішати з висновками, бо перед такою заявою слід спочатку взяти в руки смартфон BlackBerry, наприклад моделі Bold і спробувати відчути принадність механічних кнопок.