Перейти до основного вмісту

Техніка Apple із чистого золота - не кожному по кишені

Золотий MacBook Pro, покритий шаром 24-каратного золота, з Apple логотипом, інкрустованим алмазами, не став сенсацією, а радше довгоочікуваною новинкою. Ціна девайсу - 30 000$.

Для справжніх поціновувачів створена золота колекція Apple техніки

Поява золотого яблучного продукту продиктовано попитом дорогоцінні гаджети. Золото, у Китаї та Близькому Сході - символ влади та достатку. Заможні люди намагаються оточити себе предметами розкоші, демонструючи свій успіх.

Компанія ComputerChoppers з Америки скористалася таким шансом і пропонує перетворити сучасні електронні засоби на дорогоцінні предмети. Фахівці компанії покривають смартфони, планшети та інші портативні засоби шаром жовтого, білого та рожевого золота, платиною, сріблом, хромом та міддю, прикрашають поверхню алмазами та різноманітним гравіюванням.

Золотий iPhone 5 – надихає!

Золотий Apple iPad - вже чохол одягнути не підніметься рука :)

Алекс Уайлі, керівник компанії ComputerChoppers, розповів:

" Ми беремо техніку Apple - планшети, iMac, iPod та іншу техніку, розбираємо її до начинки, а потім робимо замовлення на вимогу та бажання клієнта."

Величезний діапазон прикрас, починаючи від написів, закінчуючи складними малюнками на дорогоцінному металі, інкрустація логотипу та інших зображень, діамантами та іншими дорогоцінними каменями виконують фахівці компанії.

90% замовлень у ComputerChoppers надходять із різних країн, незважаючи на те, що офіс розташований у США. Наприклад, невідомому замовнику з Азербайджану відправили MacBookPro за 30 000 дол., з розміром екрану 13 дюймів, платиновий MacBook Pro за $20 000 та моноблок iMac з 24-дюймовим екраном за ціною – $14 500.

Якщо у Вас ще немає золотої техніки Apple – захистити пристрій необхідно. Найкращі чохли для iPhone 5 , найякісніші чохли для iPhone 4S , тільки на iOK.