Перейти до основного вмісту

Унікальний 3D-чохол SwitCheasy Blossom для iPhone 5

Мистецтво заради технологій! Саме так можна охарактеризувати чохол Blossom від SwitCheasy для останнього покоління яблучних смартфонів. Якщо ви хочете щось оригінальне і зі смаком, найкращого кандидата важко знайти ;) А про всі особливості даного аксесуара зможете дізнатися, прочитавши далі в його огляді.

Дизайн та варіації

Дизайн чохла SwitCheasy Blossom виконаний за 3D-технологією виготовлення. Коли подібний чохол бачиш у живу, відразу хочеться доторкнутися до нього, відчути його виконання. Виглядає він справді ефектно, завдяки чому надає смартфону відмінної індивідуальності!

Колірних варіацій кілька: біла, чорна та рожева. Тому, цей аксесуар можна використовувати на різноманітних заходах, як ділових, так і розважальних.

Матеріали, надійність та захист

SwitCheasy Blossom виготовлений з полікарбонату, досить міцний і вселяє надійність. Не варто боятися, що частина композиції на ньому "відвалиться", все міцно і дійсно надійно. До речі, варто згадати і про захисність самого смартфона, який одягнений у SwitCheasy Blossom: захист задньої кришки та бічних сторін досить непоганий, але не варто забувати про отвори, які присутні через "тривимірність" аксесуара.

Інтернет магазин "iOK"

У нашому магазині ви зможете знайти практично будь-який тип аксесуара для мобільної яблучної продукції. Також діє послуга створення чохлів на замовлення із застосуванням власного дизайну. У нас ви можете знайти класичні аксесуари, молодіжні та навіть для найменших. А також такі дивовижні, як неонова вінілова наклейка (світитися у темряві), ретротрубка (дає можливість перетворити смартфон на звичайний телефон) і навіть варіо-чохли із чудовими 3D-ефектами.

Підписуйтесь на нашу групу ВКонтакте, купуйте чудові якісні аксесуари та отримуйте знижки до 10%! Ми завжди дбаємо про якість сервісу , тому що кожен наш клієнт нам важливий.