Перейти до основного вмісту

Як оновити завантажені програми з App Store в iTunes 11?

Нові версії успішних додатків придбаних або завантажених безкоштовно з App Store постійно виходять у світ і це дійсно радує, бо нові функції з'являються, старі доводяться до розуму, а доведені до розуму раніше ще й удосконалюються :) Ну і звичайно ж, розробники фіксують баги, куди ж без цього, без підвищення безпеки та стабільності роботи мобільного додатка.

Крок перший. Підготовка

Спочатку необхідно переконатися, що потрібна програма або програми завантажені та встановлені офіційним методом. Ви повинні мати встановлене програмне забезпечення iTunes 11 на своєму комп'ютері, а також сам яблучний мобільний пристрій:)

Крок другий. Оновлення програм у медіатеці

Перед оновленням програм у своєму iPhone/iPad/iPod Touch, необхідно їх оновити в медіатеці iTunes 11. Ця дія виконується легко і просто, без особливих зусиль.

У бічній панелі iTunes 11 необхідно вибрати категорію "Програми", після чого з'явиться вікно зі списком завантажених програм з App Store. Натисніть кнопку "Перевірити наявність оновлень", розташовану в нижньому правому кутку програми. Якщо нові версії програм доступні для оновлення, тоді відкриється відповідне вікно, а якщо не доступні, тоді жодних видимих для користувача дій не відбудеться.

Якщо все-таки оновлення присутні, тоді у вікні модно оновити програми окремо, а можна відразу все. Для одного оновлення, необхідно під іконкою програми натиснути на кнопку "Get Update", а для пакетного - кнопку "Download All Free Updates", яка розміщена у верхньому правому куті вікна.

Після завершення оновлення програм медіатеки iTunes, буде видано відповідне повідомлення, де необхідно буде натиснути кнопку "Done", розташовану зліва.

Крок третій. Оновлення програм в iOS-пристрої

За великим рахунком, цей процес дуже схожий на встановлення раніше завантажених програм з App Store в iTunes 11. Спочатку вам необхідно підключити улюблений яблучний пристрій до комп'ютера і дочекатися, поки iTunes 11 його визначить. Якщо визначення пристрою пройшло успішно, тоді сміливо вибирайте його у категорії "Пристрої" бічної панелі iTunes 11, після чого з'явиться вікно керування ним. Перейдіть у вкладку "Програми" і натисніть кнопку "Оновити" на проти програми, версію якої відповідно бажаєте оновити. Кожна вибрана така кнопка змінить свою назву на оновлення.

Завершальним моментом є натискання на кнопку "Застосувати", яка знаходиться в правому нижньому куті вікна iTunes 11, після чого слід дочекатися завершення процесу синхронізації даних між iTunes 11 і вашим iOS-пристроєм .