Перейти до основного вмісту

Як підготувати придбаний iPhone до перепродажу у майбутньому?

iOS-пристрої користуються великою популярністю не тільки через їх продуманість, як у технологічному та дизайнерському плані, але й завдяки досить розвиненому ринку б/у iOS-пристроїв . iPhone найлегше перепродати, ніж той же гуглофон і це незаперечний факт. Ця стаття про те, як підготувати вже з перших днів вашого улюбленця до успішного майбутнього перепродажу.

Друковані матеріали

З самого початку необхідно визначиться, чим саме ви користуватиметеся з комплекту. Наприклад, ті ж наклейки рекомендується зберегти, бо від них лише естетична користь, але ніякої практичної. Так, і в цілому коробку, і всю документацію також бажано відразу перечитати і в наступних випадках черпати знання від онлайн версії, яку можна завантажити за допомогою iTunes з офіційного сайту Apple.

Кабельна продукція

Щодо кабельної продукції рекомендується з нею розібратися одразу. Якщо ви не збираєтеся в майбутньому активно користуватися навушниками, які йдуть у комплекті, тоді не варто їх турбувати. Рекомендується користуватися оригінальним зарядним пристроєм та оригінальним дата-кабелем або від інших виробників, які пройшли сертифікацію компанією Apple. Усі захисні плівки, в які упаковані всі елементи комплектації, рекомендується також зберегти.