Перейти до основного вмісту

Як приховати настирливі іконки програм без джейлбрейку в iOS?

Багато хто з Вас, користувачів мобільних айГаджетів, швидше за все замінили деякі стандартні програми на програми від сторонніх розробників. А як же бути з настирливими іконками, які в принципі стали зовсім не потрібними і не тішать око, перебуваючи на робочому столі? Звичайно ж, їх можна помістити в окрему паку і вивести на останній робочий стіл, але що робити тоді з додатком "Кіоск", який неможливо помістити в папку?

Автор методу та деякі нюанси

Досить цікаве рішення спало на думку розробнику Ragemasta. Однак цей метод є частковим, бо приховані іконки після перезавантаження, наприклад Вашого улюбленого iPhone 5 , з'являються назад. Хоча, як часто Ви перезавантажуєте свій смартфон, якщо він не проблемний і цього не потребує? :)

Крок перший

Зайдіть на сайт http://rag3hack.no-ip.org/ зі свого мобільного яблучного пристрою , який повинен працювати на будь-якому такому девайсі. Для цього зовсім не потрібен джейлбрейк.

Крок другий

Натисніть на посилання "Hide Apps without jailbreaking". Виберіть із списку назву потрібної програми , іконка якої має зникнути. У списку відображаються всі можливі стандартні програми, а не тільки ті, які встановлені у Вас. Наприклад, у яблучному смартфоні відсутня окрема іконка "FaceTime", яка у свою чергу присутня в iPod Touch та iPad.

Крок третій

Далі має з'явитися вікно, текст якого повідомляє про прохання "щось встановити". Відповідно натисніть на кнопку "Install", в результаті чого відкриється робочий стіл. Якщо з'явиться вікно з повідомленням, що повідомляє про те, що не вдалося завантажити програму, тоді натисніть кнопку "Done".

Крок четвертий

Після таких дій іконка програми, яку необхідно приховати, стане білою. Під цією іконкою також з'явиться смуга завантаження. Натисніть іконку для відображення режиму зміни стану програм на робочому столі та видаліть іконку за допомогою відповідної піктограми.

Відеоогляд механізму роботи