Перейти до основного вмісту

Як реагують люди на смартфон HTC U Ultra – перший погляд

Минулого тижня, компанія HTC представила два смартфони, із запланованих на 2017 рік новачків. Один з них – флагман U Ultra, покликаний стати основоположником нової лінійки смартфонів HTC.

Особливості HTC U Ultra

Дизайн смартфона принципово відрізняється від попередніх пристроїв. На противагу своїм металевим попередникам, HTC U Ultra вийшов у скляному корпусі, синього, білого, чорного та рожевого кольорів. У спадок від HTC 10, апарат отримав модуль -12 Мп Ultrapixel з лазерним автофокусом та подвійним світлодіодним спалахом, QHD-екран, BoomSound Hi-Fi Edition та інші "фішки" бренду. Розробники впевнені в тому, що вражаючий дизайн U Ultra справить приголомшливий ефект на покупців. Новий промо-ролик яскраво демонструє усі сторони ефектного девайсу. Перші тестові зразки U Ultra були показані перед невеликою групою користувачів, реакцію яких ви можете побачити зараз.

Зазначимо, що сильною стороною U Ultra є високий рівень персоналізації, якого вдалося досягти, запровадженням унікальної системи HTC Sense Companion, яка "прислухається до тебе". Девайс вміє давати користувачеві своєчасні поради. Наприклад: відповідно одягнутись, оцінюючи прогноз погоди або не забути додаткову батарею для тривалої подорожі чи відрядження.

Система аналізує спосіб життя свого власника, вивчає стиль, потреби та відповідно реагує, за допомогою голосових команд. Тобто Sense Companion перетворює смартфон на індивідуального помічника користувача

Тепер відео про першого знайомства людей з HTC U Ultra

Не забувайте одягнути свій смартфон у захисний кейс

iOK.UA може запропонувати вам найдивовижніші захисні аксесуари: