Перейти до основного вмісту

Як використовувати промо-коди App Store?

Якщо не перший день ви активно завантажуєте безкоштовні корисні програми та захоплюючі ігри в App Store або ж купуєте їх, а також якщо ви часто читаєте новинні ресурси про яблучні технології, тоді мали зустрічатися з поняттям "Промо-кодами App Store", хоча б чути про це. Про те, як скористатися промо-кодами і що вони приносять користувачеві, ви можете дізнатися прочитавши цю статтю.

Введення промо-кодів через iPhone/iPad

Найпростіше вводити промо-коди, наприклад, за допомогою iPhone 5S або iPad mini . Спочатку необхідно зайти в iOS-клієнт інтернет магазину App Store, далі перейти на вкладку "Підбірка". У самому низу відкритого вікна розташована кнопка "Ввести код". З'явиться рядок після натискання на цю кнопку, в яку необхідно ввести промо-код. Підтвердити цю дію слід за допомогою введення свого Apple ID та пароля від нього. Відразу після цього почнеться завантаження програми, або поповнення балансу облікового запису, якщо цей код було взято з яблучної подарункової картки (iTunes Gift Card).

Введення промо-кодів через комп'ютер

Можна зробити всі ці дії також через комп'ютер, просто елементи будуть розташовані трохи інакше. Для цього запустіть у Windows/OSX яблучного тунця (ПЗ iTunes) і зайдіть через нього в розділ iTunes Store. Заповітний елемент вікна "Ввести код" розташований у правому меню iTunes Store. А далі дії аналогічні;)