Перейти до основного вмісту

Як захистити iPhone від пошкоджень?

Користуючись дорогими речами, ми безпосередньо ставимося до них дбайливо, намагаємося захистити їх від фізичних впливів. Так і з продукцією від Apple, власник якої купив iPhone, - ставиться дбайливо, забажає захистити його від дрібних подряпин, випадкових падінь. І так, далі йтиметься про те, як можна захистити iPhone від пошкоджень.

Всі можливі засоби захисту Вашого яблучного телефону:

В усіх розвинених країнах існує таке поняття як страхування. Це не маловажний інструмент і принаймні найнадійніший (але й дорогий відповідно), який допоможе захистити наш продукт Apple від крадіжки, природних лих та інших можливих форсів мажорів. Але оскільки ми проживаємо в Україні, цей спосіб нам не підійде. :)

Захист корпусу Айфона:

По-перше, ми можемо захистити наш iPhone, iPad, iPod від фізичних впливів за допомогою чохлів, бамперів, кейсів, сумочок, вінілових та карбонових наклейок та захисних плівок на всі боки смартфона. Згадайте ситуацію, коли кидаєш телефон у кишеню чи сумку, де є дрібниця, ключі та інші предмети, які здатні подряпати смартфон від Apple. Після чого, подряпини та потертості на корпусі – гарантовані. Чохол для iPhone надасть повний захист у такому разі. Також відмінний вибір чохла може надати нам елегантності або підкреслити особистий стиль.

Захист від падінь та сколів:

По-друге, захистити телефон від падінь зможе бампер для iPhone . На всі 90% не дасть залишити позначку на корпусі телефону. Це не велике грошове вкладення, але, швидше за все, обов'язковий атрибут після покупки телефону. Разом з бампером ми зможемо використовувати захисну плівку на екран, що мінімізує фізичні впливи. Хочу відзначити, що нанесення плівки або установка бампера не потребує інтелектуальних здібностей, швидко, просто і легко.

Захист екрану Apple iPhone від подряпин:

Важливим елементом телефону є екран. Продукція від Apple відрізняється великими сенсорними екранами, які постійно відкриті, найменш захищена частина телефону. Прозора глянсова або матова плівка допоможе нам зберегти екран, залишивши його незайманий вигляд. І кожен день, буде приємний під час роботи з таким пристроєм.

Як захистити смартфон від вологи та води:

Найбільший вплив може завдати нам вода. Іноді навіть повністю вивести телефон з ладу. Кожен із нас чув або навіть сам траплявся у ситуацію, коли телефон пірнав у воду. Як же вчинити, якщо не вдалося цього уникнути? Тому що не кожен чохол упорається з таким захистом.

Найкращим методом у такому випадку є сервісний центр . Фахівці своєї справи допоможуть вирішити проблему. Якщо у Вас немає такої можливості, тоді ось кілька порад:

  • негайно вимкніть телефон. Потрапляння води в мікросхеми, що працюють, завдадуть величезної шкоди, відбудеться окислення материнської плати, дорогий ремонт Вам забезпечений;
  • унікальною властивістю має рис, він вбирає вологу. Купуйте пачку рису, висипте його в якусь посудину і закопайте телефон. Протягом двох діб рис вбере вологу. 100% гарантії в цьому немає, але як екстрений порятунок потопаючого допоможе;
  • Якщо є можливість та досвід роботи з інструментами, акуратно розкрутіть телефон і просушіть феном протягом 20 хвилин, потім залиште на день у відключеному стані.

Сподіваємося, ми змогли донести сенс та важливість захисного аксесуара для iPhone. Що ж, у нашому інтернет-магазині iok.com.ua Ви зможете придбати все вище описане. :) Заходьте на частіше!